Her kan du finde os på Road Showet…

Se nærmere hvor du finder os på de forskellige dage i løbet af Road Showet…

HJALLERUP KRO – mandag den 16. jan. kl. 13:00 til 20:00
Hotel Hjallerup Kro blev opført i 1858, da man i forbindelse med etableringen af hovedvejen mellem Aalborg og Frederikshavn nedlagde den oprindelige Hjallerup Kro lidt uden for byen. Kroen har en hyggelig restaurant, hvor det vil være muligt at spise en hyggelig middag, så tag familien med, når du kommer og besøger os i det nordjyske.

Google link til Hjallerup Kro

AARSLEV KRO – tirsdag den 17. jan. kl. 13:00 til 20:00
Den hyggelige Aarslev Kro er beliggende på Silkeborgvej i Brabrand med kun ca. 10 km til centrum af Århus. Hotel Årslev Kro består af 3 sammenbyggede bygninger. Den første blev opført i midten af 1800-tallet, og de senere tilbygninger er opført i 1974. Den oprindelige hovedbygning er erklæret bevaringsværdig. Kroen har en hyggelig restaurant, hvor det vil være muligt at spise en hyggelig middag, så tag familien med.

Google link til Aarslev Kro

HOTEL FJORDGAARDEN – onsdag den 18. jan. kl. 13:00 til 20:00
Hotel Fjordgaarden er smukt beliggende ved Ringkøbing by og ud til Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet. Hotellet er meget nemt at køre til og ligger centralt ifh. til Esbjerg, Herning og Holstebro. Hotellet er samtidigt et lækkert og anerkendt kurbad sted med god restaurant og hyggelig bar.

Google link til Hotel Fjordgaarden

KRYB I LY KRO – torsdag den 19. jan. kl. 13:00 til 20:00
Kryb i Ly Kro, som betegner sig selv som Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, er placeret centralt midt i Danmark få minutter fra Lillebæltsbroen. Restauranten på Kryb i Ly Kro er kendt for sit fantastiske køkken med mange af de gode klassiske retter på menuen, så tag familien med, når du kommer og besøger os i det sydøstjyske.

Google link til Kryb i Ly Kro

HOLMEGAARD GODS – fredag den 20. jan. fra kl. 13:00 til 20:00
Holmegaard Gods er en moderne virksomhed med traditioner, og godset ejes og drives af Christian Danneskiold Lassen. Godset har på den ene side dybe rødder i den danske historie og kultur og på den anden side et godt fodfæste som en moderne drevet virksomhed. Holmegaard Gods driver traditionel godsdrift med landbrug, skovbrug, jagt, udlejning af boliger samt møde- og konferencefaciliteter. Vi er glade for at kunne slutte vores Road Show 2023 på dette fantastiske spændende og dejlige sted, og vi vil se frem til at byde jer velkommen i Skovridersalen, som ligger ved siden af hovedbygningen.

Google link til Holmegaard Gods