Om os der er med på Roadshow…

Kom og få en snak med os om din næste jagtrejse…

Henrik Mortensen
Henrik er grundlægger af Gamekeeper, i dag Gamekeeper & Buhls Jagtrejser, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark. Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden samt fra tiden som herregårdsskytte.
Henrik har jaget og stor kendskab til jagt i Skotland, England, Irland Spanien, Frankrig, Ungarn, Rumænien, Tjekkiet, Slovenien, Tyrkiet, Sydafrika, Bulgarien, Kasakhstan og Aserbajdsjan.

Kenneth Banke
Kenneth er medejer af Gamekeeper & Buhls Jagtrejser. Han har været beskæftiget i jagtrejsebranchen siden 1994 og har igennem årene rejst, jaget og formidlet jagtrejser til mange forskellige destinationer rundt om i verden. Kenneth er særlig stærk på jagt i Østeuropa og arbejder med destinationer som: Polen, Ungarn, Bulgarien, Ukraine, Namibia og Argentina.

Søren Sørensen
Søren startede i jagtrejsebranchen tilbage i 1998 og han har gået på jagt siden den tidligste barndom. Søren har jagt i de fleste lande i Europa, samt i Namibia, Sydafrika, Canada, Australien, New Zealand, USA, Kasakhstan og Aserbajdsjan.
Få en snak om jagt med Søren, hvis du drømmer om at komme på jagt efter alt fra Råbuk til Big Five. Han arbejder med følgende destinationer: Polen, Skotland, England, Namibia, Sydafrika, Mauritius, Grønland, Spanien, Canada samt Yukon og drømmer du om noget helt andet, så spørg gerne.

Charlotte Mortensen – Bogholder og sekretær.
Charlotte har været ansat ved Gamekeeper & Buhls Jagtrejser siden 2008. Inden da arbejdede hun i knap 10 år med salg og marketing for rederiet Samsø Linien, hvor hun blandt andet arrangerede pakkerejser samt ture og ophold til Samsø. Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med. Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

Ulla Byg Kramer – Administrativ medarbejder
Ulla har været i jagtrejsebranchen siden 2006, hvor hun startede ved Buhls Jagtrejser i dag Gamekeeper & Buhls Jagtrejser. Hun har sin daglige gang på kontoret i Give, hvor hun står for det administrative arbejde med at arrangere vores jagtrejser rundt om i verden. Hun har haft jagttegn siden 2009 og har jaget i Danmark, Skotland og Polen.

Steen Holst – lokalagent i Danmark
Steen har igennem en lang årrække været et kendt ansigt i jagtrejsebranchen. Steen har personlig og praktisk jagterfaring med jagt i Norge, Sverige, Skotland, Nordirland, Sydafrika og Namibia. Steen har gennem årene udviklet et indgående kendskab til stort set alle vores jagtrejser og mange destinationer. Derfor kan du ganske roligt kontakte Steen, og du kan forvente at få en god og professionel rådgivning omkring din næste jagtrejse.

Anders Wanstrup – lokalagent i Danmark
Anders er et kendt ansigt i jagtrejsebranchen og har mange års erfaring indenfor faget både som berejst udenlandsjæger og rejseleder. Anders har igennem en lang årrække arbejdet i jagtrejsebranchen og arrangeret rigtigt mange rejser til skandinaviske jægere.

Michael Tranekjær Skaubye – lokalagent i Danmark
Michael er kendt vidt og bredt i mange jægerkredse som en god og etisk jæger og en festlig fyr at være i selskab med. Mange kender ham også gennem hans daglige virke og mange årige stilling som skovfoged hos HedeDanmark og nu hos Stuboggren.dk. Michael har gået på jagt, siden han kunne gå, han er en rejsevant fyr og tager gerne hans familie med på turene. Jagt med hund har altid stået højt og der bruges mange timer med FT cockeren Linus. Bukkejagten topper listen af foretrukne jagter, men også intensiviteten ved drivjagter er værdsat.

Jan Furer Madsen – lokalagent i Danmark
Jan er en erfaren jæger og har gået på jagt siden barnsben. Han driver jagt med både riffel, hagl og bue og har tidligere arbejdet som stalker i Skotland. Han er nu skovfoged ved HedeDanmark, her arbejder han med skovforvaltning, herunder blandt andet terrænpleje, samt jagt- og vildtforbedrende tiltag. Jan er bosiddende i Vestjylland og besidder et godt og roligt vestjysk gemyt. Jan har jaget på mange af Gamekeeper & Buhls forskellige destinationer og revirer her i blandt: Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Spanien, Polen, Letland, Skotland, England, Canada, Kazakhstan og New Zealand. Jan er altid på udkig efter nye spændende rejsemål.