Mød vores partnere på Roadshowet…

Kom og få en direkte snak med én eller flere af vores professionelle partnere. Vi har foreløbig tilsagn om deltagelse fra nedenstående,
flere følger senere…

Bulgarien – Kalin Vasilev
Vi går nu ind i den 9. sæson i Bulgarien med jagten på kronhjort, dåhjort, vildsvin, ulv og gemse og fortsætter med stor tilfredshed samarbejdet med vores gode partner Konstantin Kotsev. Konstantin har i år valgt at sende hans højrehånd Kalin Vasilev. Kalin har været jæger i 28 år og har arbejdet som stalker i 8 år. Kalin kender alle revirer, de råder over og er med til at forberede jagtrevirerne og hele logistikken, inden kunderne kommer. Han henter/bringer fra lufthavne og er jagtstalker på mange af jagterne, ligeledes skinner han gerne vildtet ude på reviret og sørger for det kommer til konservatoren. Kalin er inkarneret hundemand og har en fantastisk Swiess hund. Han kører ofte langt omkring for at hjælpe med eftersøgning og de har en en meget høj succes rate. Mange af jer, der har været med os i Bulgarien, har mødt Kalin og måske også jagte med ham. Han ved, hvad han har med at gøre, så kom og få en snak med ham om Bulgarien og hvad dette fantastiske jagtland kan tilbyde.
Se interview med Konstantin her

England og Big Game i Afrika – Alex Goss
Alex Goss er søn af duejagtslegenden Bob Goss. Vi har haft jægere i Wales hos Bob Goss fra 1999 og indtil han flyttede til Sydafrika i 2009. Alex har overtaget sin fars gamle duejagtsområder og vi har således genoptaget samarbejdet. Alex er en meget passioneret jæger, der ved mere om jagt end de fleste. Alex er hvert år 3-4 mdr. i Afrika, hvor han arbejder som PH og guider jæger på alt fra antiloper til bøfler og løver. Alex arrangerer både duejagter i England og i Afrika.
Alex er PH og laver store safarier i Afrika og Zimbabwe. Han har specialiseret sig i BIG FIVE og Bøfler i særdeleshed og laver jagter på de specielle arter af planegame som ikke findes på alle revirer. Så har du nogle drømme, som er uden for normen, skal du tage en snak med Alex Goss.
Se interview med Alex Afrika her
Se interview med Alex England her

Namibia – Heiko Binding
Professional Hunter og ejer af Kataneno Hunting Farm, som er beliggende ca. 120 km nordøst for Windhoek. Heiko er anden generation på farmens jagtdel og Ole Buhl besøgte reviret første gang i 1985 og vi har sendt jægere derned hvert år siden. Heiko and hans dygtige PH’er jager på et ca. 58.000 ha spændende jagtområde, som tilbyder jagt på stort set alle de almindelige vildtarter, som findes i Namibia. De seneste år har vi også haft stor succes med Selektionsjagter hos Heiko. Ud over jagten på hans egen jagtfarm Kataneno, har Heiko adgang til flere forskellige jagtområder i det nordlige og vestlige Namibia, således at hans samlede jagtområder er på langt over 100.000 ha. Heiko har Heiko sin 21-årige søn Holger Binding med på Road Showet, så tredje generation er på plads.
Se interview med Heiko her

RumænienEmil Negrusa
Vi kunne ikke ønske os en bedre partner i Rumænien end Emil. Han møder selv op og afhenter vores kunder i lufthavnen, er selv jagtfører og står for hele arrangementet fra ankomst til afrejse. Emil er opflasket med jagt, så du er under opholdet ledsaget af en god, sikker og stærk kapacitet, når du er på jagt i Rumænien. Han tilbyder blandt andet rigtig god bukkejagt, drivjagt, kronhjortejagt, gemsejagt. Med haglbøssen er der jagt på vagtler og duer i aug. og i sept. jagt på gåse- og andejagt fra nov. til feb. Udover at være en meget kompetent og dygtig jæger, er han også en yderst behagelig vært og rart menneske at være i selskab med under jagten. Kom og få en snak med Emil om jagten i Rumænien.
Se interview med Emil her

Mauritius – Ivan Charoux
Ivan ejer og driver sit eget fiskeri og jagtbureau på Mauritius. Booker I en rejse til Mauritius for at skyde Rusa hjort eller for at prøve kræfter med dybhavsfiskeri eller en kombination af begge, vil Ivan tage imod jer, når I lander og sørger for jer indtil I rejser hjem igen. Kom og få en snak med Ivan og han skræddersyr din jagtrejse lige efter, hvad du ønsker dig.

TyrkietGökhan Balci
Det er nu 6. sæson med Gökhan som vores repræsentant og gode partner i Tyrkiet. Vi er super tilfredse med samarbejdet og han leverer konstant jagt, som indfrier selv de højeste forventninger. Gökhan er især stærk på store keilere, drivjagter og Bezoar Ibex i Tyrkiet. Han afhenter selv kunderne i lufthavnen og er med på selve jagten fra start til slut. En virkelig rar og ærlig partner. Mange jægere har nedlagt både store og mange keilere på én tur samt deres drømme Bezoar Ibex.
Kom og få en snak med Göhkhan om hans jagter på kæmpe keiler og andre spændende jagter, som Tyrkiet byder på..
Se interview med Gökhan her

Canada – Kiff Covert
Kiff ejer reviret ved Bosten Bar, hvor Tim og Scott tidligere lavede vores jagter, et revir som har leveret over 300 bjørne til vores kunder de sidste 19 år. Kiff er en dyb professionel jæger, fantastisk tillidsvækkende, serviceminded og engageret, stedet hvor man slet ikke har lyst til at skal hjem fra igen.
Kiff har meget stor erfaring med jagt i Canada og udover bjørnejagten laver han en fantastisk jagt på Mule Deer, Puma, Los og Bobcat. Kom og få en snak med Kiff om din næste jagt i Canada.

Sydafrika – Andrew Schoemann
Paul Schoemann og hans søn Andrew har deres eget private jagtområde i Eastern Cape på over 7.000ha., oprindeligt en kvægfarm men med en meget stor vild bestand af de fleste gængse arter for Sydafrika. Nabo riveret er ligeledes på 7.000ha. og her har familien Schoemann også rettigheden til jagten. Så i alt et meget stort jagtområde på i alt 14.000ha. Jagtområdet er meget bjergrigt og med fremragende jagt. Paul & Andrew har en hel skare af stamkunder og bedre anbefaling gives ikke. Paul kan desværre ikke selv deltage på vores Roadshow, men hans 20-årige søn Andrew Schoemann vil deltage, han er opvokset på farmen og guidet kunder lige siden barns ben og kender alt til jagten og området. Så kom og få en snak med Andrew og han skræddersyr din næste jagtrejse, lige efter hvad du/I ønsker jer.
Se interview med Paul & Andrew her

Trophy Art – Trofæopmåling, trofæudstilling og konservatorarbejde
Kom og se en flot og omfattende trofæudstilling fra Jacob Strunge, som er ejer af konservatorvirksomheden Trophy Art i Vejen. Du har mulighed for at få masser af gode råd omkring den rigtige behandling af trofæer i felten fra en af Danmarks førende konservatorer, som vil være til stede under hele Road Showet, hvor han vil være arbejdende på trofæer under hele Roadshowet, så du kan se hvordan en konservators arbejde foregår.
Jacob er certificeret opmåler for CIC, SCI og Roland Ward og du vil kunne få opmålt dine trofæer på vores Roadshow, det kan være en fordel at tilmelde sig til Jacob vedr. opmåling af trofæer på tlf. +45 22 91 15 27 eller mail: jacob.strunge@trophyart.dk

Global Trophy Logistic – Speditør
Global Trophy Logistics tilbyder faste priser fra deres online beregner fra mange destinationer. Der er ingen ekstra omkostninger og med deres online beregner kan du finde dine priser, allerede inden du rejser på din jagtrejse, uanset hvor den går hen i verdenen. Global Trophy Logistics tilbyder globale services og sørger for at få dine trofæer sikker og hurtigt hele vejen til din dør.
Carl Hjort:
Med 25 år i speditionsbranchen har Carl en bred erfaring med de oversøiske markeder. Han kender med andre ord “hele vejen til din hoveddør”. Carl varetager udviklingen i GTL, agentaftaler, lagerstyring, messeplanlægning, opmåling under CIC og SCI og leverandøraftaler.
Jesper Kyhn:
Siden 2008 har Jesper arbejdet i speditionsbranchen og løst mange af de udfordringer, der kan opstå i dagligdagen. Jesper varetager de daglige sendinger og aftaler med luftfragtselskaber, SKAT og Fødevarestyrelsen.
Se video her

Knæk & Bræk
Knæk & Bræk er en serie danske spiritus produkter i høj kvalitet og med en fantastisk mild og dyb smag, krydret med det gode udtryk til en gave eller selvforkælelse. Destilleringen i alle produkter er af bedste kvalitet, hvilket giver en mild og ikke spritagtig smag og grundlag for de forskellige produkter. Produkterne er Gin i 2 varianter, Porsesnaps og Bitter og som alle produceres i DK og så er der også en populær 15 års Rom fra Caribien, som lige er smagt til og flasket i DK- Produkterne kan også købes i de flotte dansk producerede trægavekasser. Knæk & Bræk forhandles i hele landet af ca. 70 forhandlere. Erik som er indehaver af den nye populære jagtdrik Knæk & Bræk, vil også deltage på vores Roadshow, hvor du kan komme og få både smagsprøver og en indsigt i, hvordan de er blevet fremstillet, da Erik gerne giver ud af sin store viden indenfor faget. Erik har også en passion for naturen og især arktisk natur og været på flere ekspeditioner/rejser i det højarktiske.

Blaser og Sitka Gear
Søndag den 11. feb. kommer Blaser & Sitka Gear og viser deres eksklusive og lækre jagttøj og produkter frem. Christian vil være der til at rådgive dig vedr. det perfekte jagtoutfit til din næste rejse, om det er bukke- eller bjergjagt under ekstreme forhold og du kam selvfølgelig også prøve de forskellige produkter.
Grundet de strikse krav vedr. udstilling af våben, er der desværre ikke muligt at udstille og fremvise deres våben.