Her kan du finde os på Roadshowet…

Se nærmere hvor du finder os på de forskellige dage i løbet af Roadshowet…

HJALLERUP KRO – onsdag den 07. feb. kl. 13:00 til 19:00
Hotel Hjallerup Kro blev opført i 1858, da man i forbindelse med etableringen af hovedvejen mellem Aalborg og Frederikshavn nedlagde den oprindelige Hjallerup Kro lidt uden for byen.
Kroen har en hyggelig restaurant, hvor det vil være muligt at spise en hyggelig middag og på denne dag har de stegt flæsk til DKK 159 eller en hovedret bestående af kalveculotte m. svampe, små timiankartofler, stegte rodfrugter og rødvinsglace til DKK 179, så tag familien med, når du kommer og besøger os i det nordjyske. Vi anbefaler, at I kontakter kroen for at bestille et bord.

Link til Hjallerup Kro
Google link til Hjallerup Kro

AARSLEV KRO – torsdag den 08. feb. kl. 13:00 til 19:00
Den hyggelige Aarslev Kro er beliggende på Silkeborgvej i Brabrand med kun ca. 10 km til centrum af Århus. Hotel Årslev Kro består af 3 sammenbyggede bygninger. Den første blev opført i midten af 1800-tallet, og de senere tilbygninger er opført i 1974. Den oprindelige hovedbygning er erklæret bevaringsværdig.
Kroen har en hyggelig restaurant, hvor det vil være muligt at spise en hyggelig middag og på denne dag har de særpris på 2 forskellige retter – wienerschnitzel m. brasede kartofler, ærter og smørsauce til DKK 198 eller stjerneskud m. stegt fisk, røget laks, dampet fisk, asparges, kaviar, citron og dressing til DKK 149, så tag familien med. Vi anbefaler, at I kontakter kroen for at bestille et bord.

Link til Aarslev Kro

Google link til Aarslev Kro

HOTEL FJORDGAARDEN – fredag den 09. feb. kl. 13:00 til 19:00
Hotel Fjordgaarden er smukt beliggende ved Ringkøbing by og ud til Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet. Hotellet er meget nemt at køre til og ligger centralt ifh. til Esbjerg, Herning og Holstebro. Hotellet er samtidigt et lækkert og anerkendt kurbad sted med god restaurant og hyggelig bar.

Google link til Hotel Fjordgaarden

KRYB I LY KRO – lørdag den 10. feb. kl. 11:00 til 18:00
Kryb i Ly Kro, som betegner sig selv som Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, er placeret centralt midt i Danmark få minutter fra Lillebæltsbroen.
Restauranten på Kryb i Ly Kro er kendt for sit fantastiske køkken med mange af de gode klassiske retter på menuen, som f.eks. 3 retters menu, dette er et specialtilbud, hvor man kan vælge 1, 2 eller 3 retter, derudover har de deres a la carte kort, så tag familien med, når du kommer og besøger os i det sydøstjyske. Vi anbefaler, at I kontakter kroen for at bestille et bord.

Link til Kryb i Ly Kro

Google link til Kryb i Ly Kro

HOLMEGAARD GODS – søndag den 11. feb. fra kl. 11:00 til 18:00
Holmegaard Gods er en moderne virksomhed med traditioner, og godset ejes og drives af Christian Danneskiold Lassen. Godset har på den ene side dybe rødder i den danske historie og kultur og på den anden side et godt fodfæste som en moderne drevet virksomhed. Holmegaard Gods driver traditionel godsdrift med landbrug, skovbrug, jagt, udlejning af boliger samt møde- og konferencefaciliteter. Vi er glade for at kunne slutte vores Roadshow på dette fantastiske spændende og dejlige sted, og vi vil se frem til at byde jer velkommen i Skovridersalen, som ligger ved siden af hovedbygningen.

Google link til Holmegaard Gods