Mød vores partnere på Road Showet…

Kom og få en direkte snak med én eller flere af vores professionelle partnere. Vi har foreløbig tilsagn om deltagelse fra nedenstående – flere følger senere…

Bulgarien – Konstantin Kotsev
Vi går nu ind i den 9. sæson i Bulgarien med jagten på kronhjort, dåhjort, vildsvin og gemse og fortsætter med stor tilfredshed samarbejdet med vores gode partner Konstantin Kotsev. Han har sit eget firma, der siden 1993 med stor succes har arrangeret jagt i Bulgarien, og kan ikke alene tilbyde alle de velkendte vildtarter, men også de mere specielle arter som gemser og muflon. Vi råder over masser af spændende jagtområder i stor set hele Bulgarien.
Kom og få en god snak med Konstantin om jagten i Bulgarien.

England og Big Game i Sydafrika – Alex Goss
Alex Goss er søn af duejagts legenden Bob Goss. Buhls havde jæger i Wales hos Bob Goss fra 1999 og indtil han flyttede til Sydafrika i 2009. Alex har nu overtaget sine fars gamle duejagts områder og vi har således genoptaget samarbejdet. Alex er en meget passioneret jæger, der ved mere om jagt end de fleste. Alex er hvert år 3-4 mdr. i Afrika, hvor han arbejder som PH og guider jæger på alt fra antiloper til bøfler og løver. Alex arrangerer både duejagter i England og i Sydafrika.
Alex er PH og laver store safarier i Sydafrika og Zimbabwe. Han har specialiseret sig i BIG FIVE og Bøfler i særdeleshed og laver jagter på de specielle arter af planegame som ikke findes på alle revirer. Så har du nogle drømme, som er uden for normen, skal du tage en snak med Alex Goss.

Namibia – Heiko Binding
Professional Hunter og ejer af Kataneno Hunting Farm, som er beliggende ca. 120 km nordøst for Windhoek. Her jager han på et ca. 58.000 ha spændende jagtområde, som tilbyder jagt på stort set alle de almindelige vildtarter som findes i Namibia. De seneste år har vi også haft stor succes med Selektionsjagter hos Heiko. Ud over jagten på hans egen jagtfarm Kataneno, har Heiko adgang til flere forskellige jagtområder i det nordlige og vestlige Namibia, således at hans samlede jagtområder er på langt over 100.000 ha. Heiko har været vores samarbejdspartner i Namibia i snart 30 år og i år har Heiko sin 21 årige søn Holger Binding med på Road Showet.

RumænienEmil Negrusa
Vi kunne ikke ønske os en bedre partner i Rumænien end Emil. Han møder selv op og afhenter vore kunder i lufthavnen, er selv jagtfører og står for hele arrangementet fra ankomst til afrejse. Emil er opflasket med jagt, så du er under opholdet ledsaget af en god og sikker kapacitet, når du er på jagt i Rumænien. Han tilbyder blandt andet rigtig god bukkejagt, drivjagt, kronhjortejagt, gemsejagt og jagt på Brunbjørn. Med haglbøssen er der jagt på vagtler og duer i august og i september jagt på gåse- og andejagt. Udover at være en meget kompetent og dygtig jæger, er han også en yderst behagelig vært og rart menneske at være i selskab med under jagten. Kom og få en snak med Emil.

Sydafrika – Paul Schoeman 
Paul har sit eget private jagtområde i Eastern Cape på over 7.000 ha, oprindeligt en kvægfarm, men med en meget stor vildtbestand af de fleste gængse arter for Sydafrika. Naboreviret er ligeledes på 7.000 ha, og her har Paul rettigheden til jagten, så i alt et meget stort jagtområde på i alt 14.000 ha. Jagtområdet er meget bjergrigt og med fremragende jagt. Paul har en hel skare af stamkunder og bedre anbefaling gives ikke. Kom og få en snak med Paul og han skræddersyr din jagtrejse lige efter, hvad du ønsker dig.

TyrkietGökhan Balci
Det er nu 5. sæson med Gökhan som vores repræsentant i Tyrkiet. Vi er super tilfredse med samarbejdet og han leverer konstant jagt, som indfrier selv de højeste forventninger. Gökhan er især stærk på store keilere, drivjagter og Bezoar Ibex i Tyrkiet. Han afhenter selv kunderne i lufthavnen og er med på selve jagten fra start til slut. En virkelig rar og ærlig partner. Mange jægere har nedlagt både store og mange keilere på én tur samt deres drømme Bezoar Ibex.
Kom og få en snak med Göhkhan om hans spændende jagter.

Canada – Kiff Covert
Kiff har overtaget reviret ved Bosten Bar efter Tim og Scott, som har leveret over 300 bjørne til vores kunder de sidste 15 år. Kiff er en dyb professionel jæger, fantastisk tillidsvækkende, serviceminded og engageret, stedet hvor man slet ikke har lyst til at skal hjem fra igen.
Kiff har meget stor erfaring med jagt i Canada og udover bjørnejagten laver han en fantastisk jagt på Mule Deer, Puma, Los og Bobcat. Kom og få en snak med Kiff om din næste jagt i Canada.

Trophy Art – Trofæopmåling og trofæudstilling
Kom og se en flot og omfattende trofæudstilling fra Jacob Strunge, som er ejer af konservatorvirksomheden Trophy Art i Vejen. Du har også mulighed for at få masser af gode råd omkring den rigtige behandling af trofæer i felten fra en af Danmarks førende konservatorer, som vil være til stede under hele Road Showet. Jacob står også for hjemtransport fra England og Skotland, som er ændret efter Brexit, så har du rejser dertil, kan du få en snak med Jacob om dette.
Jacob er certificeret opmåler for CIC, SCI og Roland Ward og du vil kunne få opmålt dine trofæer på vores Road Show.